I Diada

I DIADA DELS NOUS VAILETS DE GELIDA
DIUMENGE 17 DE NOVEMBRE DE 2013

EL NOSTRE BATEIG


Ha arribat un dels moments més esperats per la nostra petita i jove colla. El proper diumenge 17 de novembre, a les 11:45h, ens bategem. És la primera diada dels Nous Vailets de Gelida, i volem que sigui un punt d'inflexió en la consolidació d'aquest projecte. Una primera diada i un bateig que són el final de la primera fase de la colla, la formació, i alhora un punt de partida, la consolidació i el creixement.

Ens apadrinen els Xicots de Vilafranca, amb qui hem tingut el plaer de fer alguna petita col·laboració, i alhora ens han ajudat en assajos, actuacions, i en aspectes tècnics. Quin plaer tenir uns veïns així!

A més, com a colles convidades tindrem els Carallots de Sant Vicenç i els Castellers de Viladecans, ambdues colles en plena efervescència i amb ganes de donar-ho tot a Gelida. Gràcies a tots ells farem possible aquesta Diada.
 
HORARI
 
  • 11:00h Paradeta i acte de reconeixement als mecenes, plaça de la Vila.
  • 11:45h Pilars de bateig amb els Xicots de Vilafranca, plaça de la Vila.
  • 12:00h Actuació castellera amb Carallots de Sant Vicenç, Castellers de Viladecans, Xicots de Vilafranca, i Vailets de Gelida, plaça de la Vila.
  • 14:30h Refrigeri per les colles castelleres, pati del CIC.

RECOLLIDA D'ALIMENTS

Durant tota la jornada durem a terme una recollida solidària d'aliments. Des de Càritas de Gelida ens informen que el que més es necessita ara mateix és cacau en pols, llet, galetes, melmelades, i productes per l'estil. No obstant, tot el que porteu serà de profit!
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Castells a la Colònia Güell (FM Colònia Güell)

El millor inici de temporada al Prat!

Comencem temporada a Sant Feliu!