Resum actuació 6/10/2013

L'ACTUACIÓ

Avui els Vailets hem actuat a la rambla Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, dintre dels actes de suport a l'Associació Alba Pérez contra el càncer infantil. Hi ha hagut diverses activitats pels més menuts (inflables, maquillate, etc...), i durant tot el matí s'han venut uns mocadors solidaris per contribuir amb l'associació.

RESULTATS 

  • Xicots de Vilafranca: 4d8, 3d8, td7, p5, 2p4ps.
  • Castellers de Castelldefels: td6, id4d7, 5d6, 4d6a, pd5.
  • Vailets de Gelida: 3d6, id3d6a, 3d6a, 4d5n, 2pd4. (Resultats)


L'AJUDA REBUDA


Durant la diada solidària hem rebut la col·laboració dels castellers de Castelldefels i dels Xicots de Vilafranca. De fet, els Xicots s'han bolcat totalment amb nosaltres i ens han ajudat a completar les pinyes, ens han assessorat, i ens han ofert tot el que hem necessitat i més. I la seva col·laboració no es limita a la diada d'avui, ja el divendres 4 vam assajar a Cal Noi Noi i ens van donar tot el que estava al seu abast. Quin gust tenir una colla gran que et doni suport des d'un bon principi!

CAL SEGUIR TREBALLANT

El resultat final ha estat molt bo, tot i que el 4d5 ens ha impedit fer una actuació completa de 6. Els castells han estat bellugadissos i en més d'un moment han perdut les mides, però els Vailets hem tret tota la força (i el seny) que portem a dins per reconduir aquesta situació, i no hem patit cap caiguda.
Cal seguir treballant amb un horitzó: la nostra diada. Avui hem demostrat que podem amb tot, amb una mica més de treball tindrem molts bons resultats.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Castells a la Colònia Güell (FM Colònia Güell)

Més castells a les Roquetes

Actuació a Sant Sadurní d'Anoia 6-7-2014